Meistä moni on suunnitellut käyvänsä jossain päin Vantaata ostoksilla, mutta todennut kotiin palatessaan, ostosten jääneen tekemättä. Syynä edellämainittuun on usein ollut  puutteelliset asiakaspysäköinti mahdollisuudet liiketilojen välittömässä läheisyydessä.

Vantaalla on nyt päätöksenteon paikka. Me voimme joko hankaloittaa kivijalkayritysten liiketoimintaa ohjaamalla asiakkaat pitkälti ulkomaalaisten omistamiin ostosparatiiseihin tai me voimme tukea kotimaista pienyritystoimintaa, joka työllistää suomalaisia ja joka myös varmuudella maksaa veronsa Suomeen.

Monet Vantaan lähiöistä ovat tiheään asutettu tehokkuusajattelun periaatteiden mukaisesti. Se mitä lähiöistä puuttuu ovat asukkaiden tarvitsemat riittävät lähipalvelut ja palveluiden tarjoamat työpaikat. Koivukylä, Tikkurila ja Kivistö ovat vain esimerkkejä puutteellisesti kaavoitetuista kaupunginosista.

Parkkipaikkojen uudelleen ryhmittely viistoon lisää parkkipaikkojen lukumäärää verrattuna perinteisiin tien suuntaisiin parkkipaikkoihin. Vantaan uusien kaupunginosien kaavoituksissa tulisikin lähtökohtaisesti lisätä  ilmaisia parkkipaikkoja lähipalveluiden ja muun yritystoiminnan edistämiseksi.

Mikäli tulen valituksi Vantaan kaupunginvaltuustoon, tulen toimimaan sen puolesta, että Vantaan tuleva asemakaavoitus huomioi paremmin yritysten ja niissä vierailevien autoilevien asiakkaiden tarpeita.

 Vantaa ensin ja asiat tärkeysjärjestykseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *