Haavisto olisi vaarallinen presidentti

Presidentin sisäpoliittisia valtaoikeuksia ei pidä vähätellä. Presidentti nimittää merkittävät vallankäyttäjät vuosikausiksi. Näitä on mm. korkeimman oikeuden ja korkeimman hallinto-oikeuden presidentit ja jäsenet, valtakunnan syyttäjän ja apulaisvaltakunnansyyttäjän, oikeuskansleriin, apulaisoikeuskanslerin sekä kansliapäällikön virat. Presidentin sormen alla ovat myös Suomen Pankin puheenjohtajan ja Kelan johtajien toimenkuvat. 

Valituksi tullessaan Pekka Haavisto jatkaisi presidentti Tarja Halosen yhteiskuntaa hajottavaa ideologista linjaa nimittämällä merkittäviin virkoihin mm. Demlan (Oikeuspoliittinen yhdistys ry) jäseniä. Demla ”moderni terroristijärjestö” on sosialistinen yhteisö, joka on 50-luvulta asti pyrkinyt yhdenmukaistamaan kansalaisia pesiytymällä ennen kaikkea tuomioistuimiin.  Moderni demlalainen arvomaailma on juuretonta feminismiä, uskonnon omaista ilmastonmuutosta ja epätieteellistä sukupuoli-ideologiaa. Vihreiden, vasemmistoliiton ja demareiden nyky-ydintä siis.  

Haavisto pääsisi 6 vuoden ja jopa kahden kauden presidenttiydellään tekemään peruuttamatonta vahinkoa. Päivi Räsästä kohdanneet syytteet olisivat tulevaisuudessa kevyttä tavaraa.

”Tolkun ihmiset” ratkaisijoina

Perussuomalaisten ja Keskustan äänestäjät ovat paljon vartijana. Menneisyyteen katsominen ja vanhojen kaunojen kaivaminen olisi suoranaista typeryyttä tässä maailmanajassa. Hallitusvastuu, yhteistyö, turvallisuuspolitiikka ja Suomen historiallisen huonot talousnäkymät pitäisi olla riittävä syy sille, ketä äänestää.  

Keskusta ja Perussuomalaiset ovat molemmat puolueita, joissa on vielä Niinistön kuvaamia ”tolkun ihmisiä”. Maanläheisiä, isänmaallisia ja perinteistä kristillistä ihmisarvokuvaa kunnioittavia kansalaisia. Yksinkertaiset asiat tulevat ratkaisemaan vaalit. Onko tuleva ylipäällikkö siviilipalvelusmies tai varusmiespalveluksen suorittanut? Kätteleekö linnajuhlien vieraita Pekka tai Alex.  Miten talousmahdit kuten Kiina, Intia ja muut Kaakkois-Aasian maat sekä konservatiiviset kehittyvät valtiot suhtautuvat vienninedistämismatkoilla olevaan Suomen presidenttiin? Pystyykö tuleva presidentti aidosti tukemaan Suomen taloutta omilla toimillaan?

Sivistynyt puhe, mielistelevä kielenkäyttö ja omien historiallisten virheiden tunnustaminen ei ole oleellista. Jokainen meistä tekee virheitä. Nyt valitaan presidenttiä tässä ajassa ja ennen kaikkea tulevaisuuden pelastajaksi.

Meillä ei taida olla muuta vaihtoehtoa kuin…