”Härski maalitus vei minut sairauslomalle – työni valtuustossa jatkuu”

Mediassa on väitetty, että olisin ollut ”kateissa”. Tässä kannanottoni asiaan nyt, kun olen palaamassa takaisin valtuustotyöhön. Olen ollut vakavan sairauden takia sairauslomalla. Kerroin tämän heti tuoreeltaan maaliskuussa myös somessa, mutta se ei median uutiskynnystä ylittänyt. Sairausloma alkoi 28.2. ja päättyi 31.8.

Elämän tärkeimmät asiat pitää hoitaa aina ensimmäisenä kuntoon ja niistä tärkein on terveys. Sydänoperaatioista johtuneiden komplikaatioiden takia olen joutunut kuntouttamaan itsenä viimeiset 6 kuukautta. Nyt olen palannut arkityöhön ja luottamustoimiin.

Sairastumisesta huolimatta olen seurannut pettyneenä minuun kohdistunutta härskiä maalittamista ja mustamaalauskampanjaa.

Sairauslomani aikana en ole ollut tavoitettavissa. Tapasin haastemiehen heti sairauslomani päätyttyä ja otin haasteen vastaan 27.9. En saanut aiemmin haastemiehiltä edes sähköpostia eikä asiamieheeni otettu yhteyttä. Olivat kuulemma pyörineet kesäasunnollani ja käyneet työpaikallani.

Yritystoimintaani kohdistetun tutkinnan taustoista, todistajalausunnoista sekä prosesseista on valitettavasti löytynyt epäilyjä laittomuuksista ja olen jättänyt asiasta poliisille tutkintapyynnön. Kaikki tämä vahvistaa sitä tosiasiaa, että olen tekemäni politiikan sisällöltä oikealla tiellä.

Twitterissä kohdistettiin minuun ja perheyritykseeni mittaava maalittomista eduskuntavaalikampanjan aikana. Tämä ja terveydentilani johti edellä mainittuun sairastumiseen. Kampanjatiimini veti kaikki suunnitellut projektit sovitusti maaliin, mutta julkinen paine verotti äänimäärää. Nyt olen kunnossa ja jatkan siitä mihin viimeksi pääsin eli julkisen sektorin korruption kitkeminen jatkuu!

Olen syytön työturvallisuusrikokseen ja työsyrjintään, josta minua syytetään. Tammikuussa on asian tiimoilta istunto.

Nyt keskityn siihen minkä parhaiten osaan. Eli yrittämiseen, työllistämiseen ja kunnan toimintojen kehittämiseen. Jatkan työtäni sairauslomalta palattuani Vantaan kaupunginvaltuustossa, kaupunginhallituksessa ja hyvinvointialueen valtuustossa.

Olen kirjoittanut kokemuksistani kirjaa, joka on viittä vaille valmis. Se käsittelee itseeni kohdistunutta maalittamista, suomalaista korruptiota ja oman kuntani Vantaan synkkää poliittista historiaa.